2021-11-03
勁耐勁耐無食過日本放題!老公叫我去佢公司附近食放題,話做緊特價,放工即仆過去會合😆😆😆刺身、壽司、燒物、炸物、鍋物、烏冬飯類、甜品、飲品等等,任飲任食!🍵🍡🍱🍶🍙🦪🍣個刺身款式都好多,赤貝、帶子、榮螺、油甘魚、𩶘魚、吞拿魚、三文魚等等,全部都新鮮厚切!我叫左幾round,都絕對唔會愈來愈薄片,質素愈來愈差!非常非常好食同彈牙,出面食好多刺身都會有根同咬唔開,但呢度全部都無!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🍣壽司方面,我覺得比較值得點嘅係帆立貝壽司,出面食一件都$2x,其餘個d好一般,始終壽司都係太飽肚,少叫為妙😂😂燒物方面,值得推介,一定係鵝肝多士!鵝肝油滴晒出黎,配上脆卜卜多士🤤🤤🤤encore左好多件,真係回晒本😂😂另外,燒蝦🍤都相當唔錯,大隻同唔霉!好食!燒鱈魚非常有驚喜,個京燒汁好香,個魚好滑,皮又脆,食左兩件😆其他食物質素都好唔錯,不過已經好飽,食唔到咁多。因為唔多人,上菜速度非常快又無漏單,差唔多一點轉頭就上,抵讚!👍🏻👍🏻👍🏻環境好清幽舒服,唔嘈,早去坐卡位,仲有維港景色😊😊
另外,燒蝦🍤都相當唔錯,大隻同唔霉!好食!
環境好清幽舒服,唔嘈,早去坐卡位,仲有維港景色😊😊