2019-10-18 38 浏览
之前有时会经过深水埗分店,加上见食评都话呢间餐厅嘅汉堡水准唔错,都心思思想试好耐。咁啱今日去开奥运𠮶头,就决定试一试大角咀呢间分店嘅汉堡包。餐厅铺位唔大,位置亦唔算多,繁忙时段可能会有啲逼。店员服务都算唔错,有时会主动同客人介绍下menu。-和牛汉堡套餐加20蚊可升级至套餐,可以拣薯条/薯格/田园沙律+罐装汽水。身为薯格迷嘅我毫不犹豫地拣咗薯格,炸得好脆,热辣辣又够酥香。和牛汉堡都颇足料,芝士呈半溶状,紧贴和牛,香浓味道更胜一筹。和牛质感腍滑,如果牛味再突出点会更理想。特别想提汉堡包嘅口感,咬落外脆内软,唔会被馅料完全盖过风头。-鹿儿岛豚肉汉堡豚肉汉堡味道都唔错,车打芝士配鹿儿岛豚肉,香嫩但唔会太油腻。加上厚切蕃茄,更有解腻清爽嘅感觉。

-和牛汉堡套餐

和牛汉堡套餐

-鹿儿岛豚肉汉堡
鹿儿岛豚肉汉堡
2019-10-17
等候时间
20 分钟 (堂食)
和牛汉堡套餐
鹿儿岛豚肉汉堡