2019-07-17 95 浏览
河内大娘@TST食物❤️❤️❤️❤️整体食物样样都好食,最钟意系个炸鱼皮之后粉卷😋黄金炸鱼皮❤️❤️❤️❤️❤️其实系咸蛋黄炸鱼皮,好好味啱啱炸起非常脆香茅煮大蚬❤️❤️❤️啲衬好大只,叫沙百蚬,唔错皇牌火车头❤️❤️❤️要得火车头,当然系成碗都系牛嘅嘢,味道唔错,汤底OK。鸡丝米纸卷❤️❤️❤️❤️听讲系自己手撕,味道唔错。莲子龙眼冰❤️❤️❤️清清地,几好味。红豆冰❤️❤️❤️❤️奶味几重,好香,红豆用咗印度红腰豆,几特别。份量❤️❤️❤️够饱,细食嘅话我宜家呢个份量其实可以三个人都够饱。环境❤️❤️❤️环境普通左少少,冇乜嘢特色,纯綷为咗食嘢。服务❤️❤️❤️❤️几好礼貌,职员有间唔中介绍下佢哋嘅嘢食来源,又会问下我觉得啲嘢好唔好食,几亲切。价格❤️❤️唔算好贵,食物整体味道都可以,但如果个装修再好少少,就会觉得性价比高啲。要加一嘅,加完之后人均消费HKD$211。#河内大娘 #河内大娘越南餐厅 #tstfoodie #tstfood #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoods #hkfoodieblogger #hkfoodig #hkfoodlover #foodiehk #hkfoodieyiki
河内大娘@TST

食物❤️❤️❤️❤️
整体食物样样都好食,最钟意系个炸鱼皮之后粉卷😋
黄金炸鱼皮❤️❤️❤️❤️❤️
其实系咸蛋黄炸鱼皮,好好味啱啱炸起非常脆
香茅煮大蚬❤️❤️❤️
啲衬好大只,叫沙百蚬,唔错
皇牌火车头❤️❤️❤️
要得火车头,当然系成碗都系牛嘅嘢,味道唔错,汤底OK。
鸡丝米纸卷❤️❤️❤️❤️
听讲系自己手撕,味道唔错。
莲子龙眼冰❤️❤️❤️
清清地,几好味。
红豆冰❤️❤️❤️❤️
奶味几重,好香,红豆用咗印度红腰豆,几特别。

份量❤️❤️❤️
够饱,细食嘅话我宜家呢个份量其实可以三个人都够饱。

环境❤️❤️❤️
环境普通左少少,冇乜嘢特色,纯綷为咗食嘢。

服务❤️❤️❤️❤️

价格❤️❤️
要加一嘅,加完之后人均消费HKD$211。

黄金炸鱼皮
香茅煮大蚬