餐厅: 沙田凱悅酒店咖啡廳
资讯:

2022-11-28 693 浏览
瞓醒突然想食自助餐,虽则系平日但要揾间有位嘅自助餐一啲都唔易🤦🏾‍♂️ 最终依间沙田凯悦有位即Book. 十二点食到三点,我自己就十二点半先去到,去到竟然半个场系空嘅,心谂系咪太耐冇食过中左伏🤔半个钟后,放饭时间就爆满。先讲回本位冻海鲜,酒店好细心螺肉同元贝起哂壳,有海水味新鲜冇得弹。长脚蟹就差啲,冇味干身,感觉上系隔夜自助晚餐食剩,收干哂水,同埋比较偏细仔。烧味系凯悦嘅招牌货,专登叫师傅砍只鸭腿试吓,正正常常,唔算太鞋口。叉烧就推荐嘅好香好食。个块西冷出其地白身,好咸唔好食。沙律菜好新鲜好多冻盘可以选择。甜品🍮都算多,自己就试左几款,除左葡挞外其余都麻麻地总结,两个人加埋85折都要四百蚊位,食完明白点解会即日有位,好嘅系佢泊车有四个钟可以慢慢食。

沙律菜好新鲜好多冻盘可以选择。

甜品🍮都算多,自己就试左几款,除左葡挞外其余都麻麻地