2021-06-30 198 浏览
點樣食推介✨💛良心炸物店💛💛旺角黃店💛老表Chok雞 地址:旺角中心一期2樓SA25A號舖🍖秘制奇脆炸雞軟骨 $33 (7.5/10)黎得chok雞就當然要係咁chok d雞🤤,店家一早準備好一堆味粉比大家選擇,我就落左孜然、紫菜同麻辣,然後就合埋個蓋起勢咁chok就可以完美混合好d味粉雞軟骨控都想試曬唔同小店嘅雞軟骨🤤,chok雞嘅雞軟骨炸衣微厚但食落口係真係好脆!d味粉其實冇咩味,可落可唔落🤣,同埋整體偏油,如果店家有king下油就好🙈,不過大家唔好睇佢好似細細兜,其實係極度足料,食到最尾我已經飽左🤯回頭指數: 🍧🍧🍧 (滿分:🍧🍧🍧🍧🍧)整體都推薦大家黎試下,食過佢d雞件都幾滑同價錢合理,都係ard30蚊,但可能就係雞軟骨冇咁抵食🤣,如果佢出細size就好
點樣食推介✨

💛良心炸物店💛
💛旺角黃店💛

老表Chok雞
地址:旺角中心一期2樓SA25A號舖

🍖秘制奇脆炸雞軟骨 $33 (7.5/10)

回頭指數: 🍧🍧🍧 (滿分:🍧🍧🍧🍧🍧)