【即場用火槍燒嘅半生熟牛肉!😚😚】呢間鋪超近灣仔MTR,收工周圍誤打誤撞就來左Spring Field。收工dinner peak hour都唔少人....要排隊,店員好細心,畀張menu我地揀住先。我地叫左 招牌春園河 $73朋友唔食半生熟牛,menu可以揀換全熟牛(好貼心!!重可以走蔥etc)我地以為全熟牛會好un啦,點知唔係!!!都係咁鬆軟!!!!!!!不得不讚,佢嘅牛真係好出色,我諗好多人都係為左佢既牛而來哈哈。而且牛肉份量都幾多 一食再食真係好JENG架!另外要提嘅就係佢既牛丸, 好味到我特登CLOSE UP左來影  同平時超市賣個D唔一樣架.... 牛丸入面的牛同脂肪比例岩岩好 A GOOD TRYYYYY...澳洲牛肉牛丸雙拼河 $75 呢個同上面既春園河唔同既係,佢無左牛丸,變左牛腩牛腩整得好入味,好淋。但份量就少左啲  不過我本身對牛腩無咩特色PERFERENCE,所以都好OK哈哈牛油蒜香雞翼 $36 呢個真係超級出色。。。。。牛油炸成既雞翼超香,佢個個醬我食唔出係咩味呀,好特別,第一次試,我諗係SPRING FIELD 獨有?不過酸酸甜甜同牛油蒜香雞翼好MATCH
店員好細心,畀張menu我地揀住先。

我地叫左 招牌春園河 $73
我地以為全熟牛會好un啦,點知唔係!!!
都係咁鬆軟!!!!!!!
而且牛肉份量都幾多
一食再食真係好JENG架!

A GOOD TRYYYYY...

澳洲牛肉牛丸雙拼河 $75
呢個同上面既春園河唔同既係,佢無左牛丸,變左牛腩
牛腩整得好入味,好淋。
但份量就少左啲

牛油蒜香雞翼 $36
呢個真係超級出色。。。。。
牛油炸成既雞翼超香,
不過酸酸甜甜同牛油蒜香雞翼好MATCH

2019-10-23