2022-10-23
個場好大, 枱分得開有私隱, QR code落單之後新鮮即叫即整; 勁多貓但我鍾意果D總係跳上隔離枱唔去我度😂 menu每兩星期轉一次有新鮮感👍🏻 貓cafe但只收食物錢冇入場費土匪燒春雞 配 孜然燒汁 (半隻) 闊條麵 $93半隻雞上碟最eye catching就係隻雞髀, 佈滿土匪黑芝麻好香; 闊條麵有蛋香, 少少al dente, 好襯個燒汁紐西蘭牛肉眼扒 配 辣根燒汁 薯菜 $128薄身牛扒勁大塊, 薯菜即係炸薯片, 好味! 仲配左香烤左既配菜, 有翠瓜, 蘿蔔, 黃瓜, 有D菜就冇咁滯套餐有包是日餐湯+牛油多士條, 多士條細細條有糖粒係面甜甜地, 點落南瓜湯幾夾飲品方面轉配就補差價, Oreo脆脆特濃朱古力 (凍) +$21 好多cream, 好邪惡😂 少少oreo碎係面意大利焦糖咖啡 (熱) +$10 個焦糖味好突出, 咖啡反而唔算濃
土匪燒春雞 配 孜然燒汁 (半隻) 闊條麵 $93
紐西蘭牛肉眼扒 配 辣根燒汁 薯菜 $128