2017-01-03 355 浏览
聖誕節限定Burger🎄相信好多女仔對聖誕節都有情意結係到,我都有,今日一見到有聖誕節限定,對眼變到識發光,好!事不宜遲!排隊!呢間Burger店開張都有一段時間,每次經過都有入去試下既衝動,但知道係即叫即做,而我平時食晏既時間只能快食,好難有得慢慢嘆,所以今日放假,終於可以試佢!佢問我地想坐低先定叫野食先,之後我話想坐低諗下,佢即刻安排我地坐低先,因為第一次黎唔知道叫野食方法,侍應好溫柔咁話:「買野食要係出面買㗎」(得!收到!即刻去)之後侍應送餐黎,我見個個都成份餐咁上,但我好受寵若驚咁佢淨係上個薯條俾我侍應話:「個包要等多陣,俾個薯條你食住先,怕凍曬。」服務好好,侍應細心,真心講句:「冇諗過係一間咁細既舖頭,侍應唔多,但可以感受到咁好既服務,真係好唔話得」登!登!登!登!我個金箔和牛漢堡出現喇!(金箔、和牛漢堡、好似有塊澳洲牛柳,個包如果冇記錯係墨汁包)見到都覺得有啲奢華我對於食漢堡好堅持!唔會分層食唔會切開食!我要一啖過咬曬咁多層好!我係失敗㗎!佢真係好厚!首先個包好鬆軟,但又食到佢烘到脆身既口感,先講個和牛漢堡真係幾香,但塊牛柳就略嫌太有咬口,令我咬唔開成塊扯咗出黎,不過整體係
聖誕節限定Burger🎄

金箔和牛漢堡
登!登!登!登!
我個金箔和牛漢堡出現喇!
見到都覺得有啲奢華

我對於食漢堡好堅持!
唔會分層食唔會切開食!
我要一啖過咬曬咁多層

好!我係失敗㗎!佢真係好厚!
首先個包好鬆軟,但又食到佢烘到脆身既口感,先講個和牛漢堡真係幾香,但塊牛柳就略嫌太有咬口,令我咬唔開成塊扯咗出黎,不過整體係幾好唔錯既,下次我會考慮試返啲佢正常menu既Burger!
聖誕樹特飲
好!講返個聖誕樹特飲(跟聖誕包加$30就可以包特飲同薯條),侍應妹妹話因爲冇曬綠色既cream所以轉咗白色,我覺得都幾好呀,當有啲雪係上面既聖誕樹囉

不過杯特飲我2啖就飲曬,唔夠喉!好彩我朋友飲可樂share咗啲俾我

我地仲叫咗個洋蔥圈share,好耐冇食過好味又炸得靚既洋蔥圈,不過佢配泰色辣醬,如果有千島醬或者其他醬俾我揀我會更加開心

好!祝大家聖誕快樂!食飽飽走人!
金箔和牛漢堡
聖誕樹特飲