2019-08-20 74 浏览
今日女小編同朋友出左黎覓食!!我地去左間印度餐館,店員同大部份客人都係印巴籍人士,感覺好地道我地唔算好餓,所以只係叫左一款咖喱、兩份Nana Bread 一齊share食點好食物之後,店員就為我地送上餐前既薄脆小食前者既綠色醬料帶酸,後者則辣勁十足,絕對可以刺激味蕾,令人胃口大增!!!我地揀既洋葱咖哩羊肉都好快黎到未食已經聞到濃濃既香料味,食落帶有少少酸,唔會話好辣,幾惹味除左有數件嫩淋既羊肉,仲有大量爽甜既洋蔥,配上nana bread好夾!!!我地要左一份原味既nana bread ,另一份就要左款有餡既羊肉nana bread 羊肉個款有埋已調味既免冶羊肉碎係入面,淨食都已經好正而原味既nana bread質感煙韌,同d咖哩食好夾食住咁濃味既菜色,無理由唔飲野既大大個椰青,清甜又解喝,正!!!
今日女小編同朋友出左黎覓食!!

點好食物之後,店員就為我地送上餐前既薄脆小食

我地揀既洋葱咖哩羊肉都好快黎到

羊肉個款有埋已調味既免冶羊肉碎係入面,淨食都已經好正

而原味既nana bread質感煙韌,同d咖哩食好夾

食住咁濃味既菜色,無理由唔飲野既

大大個椰青,清甜又解喝,正!!!
午餐