店鋪就係中華游樂會對面,黃色藍色撞色,經過肯定唔會miss哈哈!🍽Goan Curries Chicken 印式椰汁咖哩雞 💰98唔辣的,但好香咖哩味,小小甜小小咸,仲好重椰汁既奶香加落印度烤餅Naan到食超美味雞肉幾大件,份量好足夠,重肉汁好嫩滑,我仲食到啲肥膏添!🍽Masala Lamb💰109呢個比上面既雞辣啲啲啲啲,但作為十小辣既我都完全冇問題!呢款咖哩既蕃茄味好出,仲有啲洋蔥既甜甜羊肉好軟淋,仲超多,好似食極都仲有咁🍽Garlic Naan 蒜蓉烤餅💰32Naan係必點架!超吸睛!平時食開都係放碟/籃上,但呢間係掛係到,吊住咁黎係我錯覺嗎?定佢真係大件啲好長身,而且即叫即烤既關係,所以食落熱辣辣的蒜蓉好足,仲有微微芫荽香,但唔食芫荽既男友表示佢完全唔抗拒,仲好中意添🍽Orignal Naan  烤餅💰28烤餅太好食喇,食完一款咖哩唔夠口,追加多款原味的感覺呢款更煙韌,淡淡既面粉香配上咖哩,正!!上菜先店主仲會送一份小食,係充滿特色既Papadam 胡椒脆餅有4款醬汁,羅望子醬、辣醬、薑黃醬同薄荷乳酪醬我個人推薦辣醬溝薑黃醬一齊食哈哈

唔辣的,但好香咖哩味,小小甜小小咸,仲好重椰汁既奶香
加落印度烤餅Naan到食超美味
雞肉幾大件,份量好足夠,重肉汁好嫩滑,我仲食到啲肥膏添!

🍽Masala Lamb💰109
呢個比上面既雞辣啲啲啲啲,但作為十小辣既我都完全冇問題!
呢款咖哩既蕃茄味好出,仲有啲洋蔥既甜甜
羊肉好軟淋,仲超多,好似食極都仲有咁

🍽Garlic Naan 蒜蓉烤餅💰32
Naan係必點架!超吸睛!
平時食開都係放碟/籃上,但呢間係掛係到,吊住咁黎
係我錯覺嗎?定佢真係大件啲
好長身,而且即叫即烤既關係,所以食落熱辣辣的

🍽Orignal Naan  烤餅💰28
烤餅太好食喇,食完一款咖哩唔夠口,追加多款原味的
感覺呢款更煙韌,淡淡既面粉香配上咖哩,正!!

有4款醬汁,羅望子醬、辣醬、薑黃醬同薄荷乳酪醬
我個人推薦辣醬溝薑黃醬一齊食哈哈