2020-06-23
嚟開大坑呢邊揾朋友食飯,先發覺呢頭都幾多嘢食!而且呢地鐵站步行距離都唔算遠,大約天后站出後5分鐘。見到呢個二人餐都唔錯,所以就揀你啦!🌙脆薄餅 作為頭盤呢個都幾得意,薄餅真係好脆好似小食咁,又可以俾你試曬幾隻醬料,我就比較喜歡上面紅色醬料,帶少少辣味幾香口!🌙咖喱角+無骨燒雞咖喱角雖然望落個樣唔特別吸引,但入面巾薯仔蓉+青豆,食落唔會好硬,燒雞都係偏向乾身,不過已經比其他餐廳食過嘅冇咁乾!🌙咖喱魚咖喱魚嘅魚肉都幾嫩,加埋咖喱醬都幾辣但又幾惹味!同埋好少食印度菜嘅魚!🌙咖喱雞咖喱雞雖然冇咁辣,但個咖喱就比較係我喜歡嘅味道,用嚟送飯好一流!而且個飯係用印度黃米,外型偏向長身,飯本身個飯味唔出但又好啱配咖喱。🌙印度啤酒 +$12味道雖然同平時飲開嘅差不多,但係估唔到兩個女仔飲咗少少已經紅都面曬,應該酒精濃度較唔高最尾兩個人都係食咗$302,都算抵食啦!
見到呢個二人餐都唔錯,所以就揀你啦!
🌙脆薄餅
🌙咖喱角+無骨燒雞
燒雞都係偏向乾身,不過已經比其他餐廳食過嘅冇咁乾!
🌙咖喱魚
🌙咖喱雞
🌙印度啤酒 +$12
最尾兩個人都係食咗$302,都算抵食啦!