🅶🅰︎🅻🅸🇮🇳估唔到觀塘工廈都有得食地道印度咖喱🍛性價比超高 見好多枱都食淨啲naan🙈黃到金小店🚨提提大家呢排做緊外賣🥡團購!!機會嚟啦🥰喺屋企都可以咁有風味﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/菠菜烤雞咖哩🐥 $68/睇落雖然賣相唔太靚😌但係菠菜味同雞塊好夾 咖哩有挍成蓉再加條條菠菜🥬 汁嘅質地杰身 感覺light啲 淡口味啲🥗雞件啖啖肉 但係唔算好juicy🍗/香料咖哩羊🐑 $75/調味好夠重口味🤩辣辣地香料味好惹味 但係辣度好易入口大約5小辣🌶雖然表頭有層油 但係撈埋唔會膩🍛羊腩軟稔又多肉🐏份量又多/烤餅🫓 +$15/跟餐加錢就有得轉naan🫓今次兩款都嗌咗🤤蒜蓉🧄好香比較推介 而奶油🧈就普通啲 烤餅熱辣辣唔會太厚 有啲似包唔係酥皮嗰款🍞有6塊好飽肚 店主仲要好貼心比埋膠手套🧤/𝑀𝑎𝑛𝑔𝑜 𝐿𝑎𝑠𝑠𝑖🥭/味道唔太出🥺芒果yoghurt味可以再fresh同酸甜啲🙈同埋唔太夠凍﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
🅶🅰︎🅻🅸
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎