2022-12-14
有個鐘意姆明嘅朋友 點名要我陪佢嚟呢間打卡因為最近餐廳crossover咗一系列姆明menu黎迎接聖誕節🧑🎄🎄環境佈置好有氣氛呀!😍每張枱都有卡通人物嘅pops仲有毛公仔俾你任攬 陪住你開餐㗎🤩本menu都落足心機 係硬皮厚身底整到成本故事書咁📔一場嚟到梗係叫齊佢成個系列試啦😌北歐芬蘭溫馨全日早餐🥓🍳🥞🥚🥑一個經典嘅All day breakfast 應有嘅都齊,包括蛋 腸 煙肉 茄汁豆 等等啦重點係用咗糖霜整嘅姆明樣的熱香餅🥞好得意呀!叫人點捨得食🥹不過個餅有啲厚 🤏🏻史加奇的青醬大蝦意大利飯 🦐🍚🥄襯返同史力奇一樣嘅綠色飯😋上面仲有佢個樣印出嚟嘅芝士片呀(雖然呢塊有啲炒咗車… 唔係好出😅煮得幾夠濕潤 啲飯粒都粒粒分明咪睇佢碟頭細細 都幾溜 飽肚㗎🤰🏻飲品部分:姆明冰雪探險配聖誕樹餅乾(熱)🎄🥥☕️係一杯椰子味嘅Latte 又有姆明喺上面㗎😍淨睇個樣都開心 配咗一塊聖誕樹餅乾味道就不過不失啦 唔係好飲到椰味~淘氣阿美的粉紅冬日(凍)🍓 🍫🍹草莓朱古力奶 呢個配搭無得輸啦好飲呀!仲有佢好有層次 最底係有草莓醬 記得搞匀先飲。配咗一塊小美餅乾主角黎啦:史力奇探索開心梳乎厘🍮🍴有三塊,配有
點名要我陪佢嚟呢間打卡
飲品部分:
姆明冰雪探險配聖誕樹餅乾(熱)🎄🥥☕️
係一杯椰子味嘅Latte 又有姆明喺上面㗎😍
淨睇個樣都開心 配咗一塊聖誕樹餅乾
味道就不過不失啦 唔係好飲到椰味~
淘氣阿美的粉紅冬日(凍)🍓 🍫🍹
草莓朱古力奶 呢個配搭無得輸啦
主角黎啦:史力奇探索開心梳乎厘🍮🍴
有三塊,配有一球雪糕🍦仲有兩塊人物餅乾,實在太靚啦!超呃like📸📸
梳乎厘帶有空氣感 蛋味好濃 口感濕潤適中👍🏻
呢餐真係影咗好多食物相 因為樣樣都做得好靚 食得好開心🫶🏻
順便一讚,今晚轉凍,一坐底店員就俾咗兩杯暖水,好細心❤️