2008-06-30 50 浏览
四個人每人一百二十元, 食到個個飽肚既日式餐廳, 呢間真係做得到!同三位朋友聚餐, 本人第一次食呢間日式餐廳, 知就知佢開左好耐~廢話唔講, 入正題!雖然地點係鴨脷洲大街, 地點可能只係本區人知多, 但只係服務呢區都夠佢做個次晚上六點半去到, 等位等到七點三先有位, 唔緊要!!入到去, 真係好日式既裝修, 而且仲有缸魚睇(唔係食個d),地方雖然唔大, 都可以做30人生意既...可惜廁所真係幾遠...係後街的食物方面點既主力係日本壽司, 飯麵, 炸物, 準備好紙巾流口水我就開始!先叫左一個壽司拼伴, 都好新鮮之後大家就一人叫左一個飯食我就叫左鰻魚飯, 真係好抵, $48 出到出面點止朋友就叫左鰻魚炒飯, 咖哩豬扒飯 同 橋麥麵, 睇個樣都唔錯, 不過個炒飯就耐...成30分鐘先到之後叫左個雜錦天婦羅送酒, 炸得好香口, 而且唔係好覺油膩真係唔錯大家試過之後都應該會同本人一樣喜歡呢間餐廳

廢話唔講, 入正題!

個次晚上六點半去到, 等位等到七點三先有位, 唔緊要!!

先叫左一個壽司拼伴, 都好新鮮
之後大家就一人叫左一個飯食
我就叫左鰻魚飯, 真係好抵, $48 出到出面點止