2021-11-27 231 浏览
buffet,好坦白講食得幾多,semi-buffet其實係一個幾好選擇,有前菜,又主菜,又有甜品。以前幫襯開灣仔姐妹掂執左之後,都失望左一排。今次終於黎尖沙咀,就幫襯下啦!好好,有素食可選。一座戌佢先比湯同包你先,個紅菜頭湯一般淡,但個怪有驚喜,甜甜地麥包feel,軟綿綿得黎,麥香夠,差D想叫佢攞多個黎食。素肉絲休菜蕃茄汁意大利麵,個汁幾好,意粉軟硬到都唔錯。大啡菇蕎麥忌廉汁意大利飯,個啡菇好入味,爽爽地咁,但個飲都幾生下,硬到本來講好share食呢2份主菜變我食晒,因為“佢”唔肯食。當然前菜沙律等,其實先係我地主菜呢!日式八爪魚,超大隻,呢個5小碟都唔錯,雖然全部都係買返黎嘅食物,哈。沙津最吸引有柚子,我落勁多,仲有3款醬汁,不錯。個吞拿魚酥皮夠脆,好味。間唔中食下,幾過癮,但好飽
好好,有素食可選。

素肉絲休菜蕃茄汁意大利麵,個汁幾好,意粉軟硬到都唔錯。

當然前菜沙律等,其實先係我地主菜呢!

沙津最吸引有柚子,我落勁多,仲有3款醬汁,不錯。
個吞拿魚酥皮夠脆,好味。

間唔中食下,幾過癮,但好飽