2006-06-29
我住o係加州豪園, 上星期六三個朋友到我屋企打麻雀, 佢地話收到email附近有間新開餐廳浪漫滿屋想試下,我日日開車返工經過呢度, 但都無試過, 咁佢地想試下咁咪試下lor..一行入去, 點解同email d相唔同左既, 無o西d露天座位, 算!反天氣熱坐室內, 入到去, 靚就ok靚喇~嘩~$198加一? 收得咁上下價錢, 應該唔錯瓜, 三個main course都試過, 味道都仲可以, 但個有機小米配魚就怪怪地, 咁樣lor去參加997個食神比賽, 我唔多睇好lor~d沙律都仲算可以, 但d甜品就好唔得, 尤其是d cake, 無味又硬, 係得d果撻係好d...如果係$98就仲可以接受, $198就唔多值喇~另外d service就唔多好, d waiter waitress好似做summer job咁, uniform又太common, 好似樓下人兄所言, 太茶餐廳feel。我諗我以後都唔會去果度食, 因為結尾係--->唔值!