2018-01-23 283 浏览
棋哥燒鵝餐廳,去咗二次,真心二個好差,是二個好差,服務差,食物差;第一次去食午飯二個人,二碟飯一杯嘢飲;燒鵝油雞飯和燒鵝义燒飯加二杯熱檸檬茶,二碟都是份量小都算,鵝冇鵝味質感是食緊滷水鵝一樣,又奀又鞋!飯竟然是唔熱!檸檬茶 茶好像水一樣,檸檬有陣品! 服務都是好一般,不停問你食什麼,但你只是剛剛坐底三四秒左右,茶都未有杯,但人太多算數。剛好晚上要開OT,二條友,想住俾個機會它,我叫燒鵝瀨,我朋友叫燒鵝飯。都是一樣垃圾,分量小到可憐,燒鵝一樣是冇鵝味,瀨粉湯底淡而無味!我朋友都話垃圾,又奀又鞋,飯又唔熱!二杯檸檬茶都是淡而無味! 入來的時候是晚上八點幾冇咩人,二張大抬空的,我們坐底被趕去面壁!一家咁的餐廳!希望大家懂得選擇!