2020-08-30
收工已經是深夜,咁辛苦晚餐想食好少少。見到鳴門居酒屋外賣自取有8折,原來刺身壽司是5折半價呀!即最平~$6有一件壽司!🔥刺身三文魚刺身4片 $29 - 香港人的最愛三文魚!塊塊厚切,肥美新鮮。赤海蝦刺身(2隻)$29 - 2隻蝦都好大隻,啖啖肉,帶有海鮮的鮮甜,完全沒有腥味。沾一沾豉油,已經很夠味。.🔥壽司三文魚腩壽司(2件)$15 only! 而且好大方三文魚長長長...... 是平時的2倍長!魚腩更肥美可口。鵝肝壽司(1件)$34 - 一直都好想食,不過之前原價是$68唔捨得,今次半價的就買一件獎勵自己。是一整塊鵝肝,燒到油光香噴噴,超吸引!有入口即溶的感覺,正呀!吞拿魚腩壽司(1件)$24 - 拖羅一直都是壽司較貴的食物,今次半價終於食到!肥美新鮮,有靚靚雪花紋,豐富吞拿魚的油膩,值得一試。.其他壽司都好足料新鮮,半價真心好抵食!油甘魚壽司($19兩件)、甜蝦壽司($24兩件)、鰻魚壽司($23兩件)。🔥其他食物都有8折優惠:芝麻雞翼 ($40有三件)- 燒得好好,脆得來又留有肉汁海鮮沙律 ($54)- 材料豐富,我當是刺身雜錦食,有赤蝦、帶子、三文魚等的刺身。.而且值得讚,個男
🔥刺身
🔥壽司
其他壽司都好足料新鮮,半價真心好抵食!
油甘
🔥其他食物都有8折優惠:
芝麻雞翼 ($40有三件)- 燒得好好,脆得來又留有肉汁
而且值得讚,個男服務員態度好好,十分有禮貌,有時候工作到深夜,就是需要這種正能量及美食去滋潤一番!