2025-04-09
鍾意食生蠔🦪嘅我,呢間尖沙咀山林道新開餐廳好啱我,我比半價🌟優惠吸引到❗️❗️🤩🤩120分鐘Free Flow餐牌主打蠔🦪🦪,任飲白酒紅酒啤酒🍻,任食日本生蠔,抵食~🔸凱撒沙律🔸大富蠔忌廉湯忌廉湯十分濃稠Creamy,配上多士加燒蠔,每一啖都有蠔嘅味道,口感豐富,適合作為開胃前菜~🔸大富蠔雞尾酒拼盤3款口味,有墨西哥辣醬、紅酒辣根茄醬、牛油果莎莎醬,好特別又富創意,同時試出不同口味配搭🔸三色焗大富蠔手掌咁大隻嘅焗蠔,3款口味,蕃茄肉醬、三色芝士、蒜蓉牛油,最喜歡三色芝士焗蠔,微微拉絲及焦香~滿足🤤追加咗生蠔6隻,加埋前菜都食咗10幾隻蠔🤣🤤,新鮮肥美,嫩滑多汁❗️主菜🔸海膽醬焗虎蝦龍蝦汁意粉🔸香草嫩春雞拼大蝦🌟Free Flow Menu優惠*🌟星期一至四 原價$998/位 ➡️ 半價$499/位星期五六 原價$1198/位 ➡️ 半價$599/位星期五六日有 Live Band表演量🥁🎹🎼,可以點歌,又可以㨂歌上台獻唱,如果星期五六日去氣氛一流呀!🎤
🔸凱撒沙律
🔸大富蠔忌廉湯