2019-09-21 1344 浏览
为左一位长期OT既友人,特登拣左佢公司附近开餐🤓早几日book左,7点半可准时入席,一坐低已经有几个前菜包括口水鸡、酸辣木耳俾我地医医肚先,味道出奇地好食:)$308半任食火锅(需加一),汤底我地叫左三杯卜卜蚬煲,都有几多蚬,无沙但唔算大只,叫左小辣都几辣,唔食得辣既朋友建议嗌唔辣,其中一位友人食左一阵个咀就肿了🤓每人可以嗌一份火锅/卤水拼盘,为免得自己孤独中伏,我地三个都叫了火锅拼盘,每人大概有10样野到,每一款都几好味,特别系d丸同饺🤤而每两位就可以免费叫一碟牛或猪,叫左猪觉得麻麻,同埋我地3个人感觉有d蚀🤔每限追加都几多野拣,而且可以叫半份都几好:)响铃出色,隔离个鱼皮都几好食(虽然张相睇唔到)蜂巢豆腐长鳕场蟹棒无咩特别,但应该真系有八寸~仲食左萈菜、鱼皮饺、芝士竹轮、午餐肉等⋯但友人太心急,通常我未影相已经落左锅⋯免费野饮既选择都出奇地多同特别,例如有唔同口味既沙冰配可乐、无糖既茉莉花茶、珍珠奶茶⋯而手工啤酒都系$28蚊杯临走仲有清凉既雪耳芋圆龙眼肉糖水,感觉好似即时清一清,罪恶感都无咁大加钱追加就可留意番以上既餐单,但个人认为免费既已经好足够
为左一位长期OT既友人,特登拣左佢公司附近开餐🤓

每限追加都几多野拣,而且可以叫半份都几好:)

响铃出色,隔离个鱼皮都几好食(虽然张相睇唔到)

蜂巢豆腐

长鳕场蟹棒无咩特别,但应该真系有八寸~

加钱追加就可留意番以上既餐单,但个人认为免费既已经好足够