餐厅: 霜瀛
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2025-08-17 196 浏览
總括嚟講係食得好飽嘅所有食物都唔算難食($880+$176service charge)per 👱🏼‍♂️👱🏼‍♀️ 訂位前喺OpenRice已經俾咗錢,以為再冇其他收費,點知一入座職員就同我哋講要收返原價+1服務費,我哋都好疑惑😳,即刻上OpenRice睇吓啲Terms,喺買券嘅位置完全唔覺有提及過要另收+1服務費,及後再喺平台搵咗好耐先至見到有,講得清晰嘅話收費唔係問題,但係要搵咗好耐先至見到呢啲Terms嘅話感覺就有少少取巧。先講前菜:腐竹、豆腐都冇豆味,唯獨海藻酸酸咪咪幾開胃櫻花蝦茶碗蒸,蛋內有1/3冬菇,蛋冇蛋味,低成本製作👎🏼👎🏼日本𧐢🦪係最impressive 😋😋😋😋😋兩款刺身🐟🐙:整體嚟講新鮮有新意花臣多,👌🏼啦煮物:雞卷,超咸👎🏼👎🏼👎🏼8️⃣款🍣:新鮮整體嚟講好食嘅,呢個價錢唔好期望係食好貴嘅嘢囉,唯一貴價少少就係中拖羅同馬糞海膽🇯🇵甜品食咗兩款🍨:薑味🫚雪糕好夠薑幾特別,開心果雪糕唔好期望咁大,梗係冇gelato咁好食服務方面,初時入座係幾好嘅,斟水執枱都好頻密,之後職員淨係掛住對住個部iPad,完全冇留意到顧客有咩需要。
總括嚟講係食得好飽嘅
先講前菜:腐竹、豆腐都冇豆味,唯獨海藻酸酸咪咪幾開胃
日本𧐢🦪係最impressive 😋😋😋😋😋
兩款刺身🐟🐙:整體嚟講新鮮有新意花臣多,👌🏼啦
煮物:雞卷,超咸👎🏼👎🏼👎🏼
前菜
櫻花蝦茶碗蒸