2018-09-08 55 浏览
食完616既晚餐打边炉劲唔够喉,皆因佢d牛实在太正喇,今次要同埋朋友一齐黎食lunch再食牛呀!! 晏昼黎食又系另一番感觉,玻璃透射天然光,好光猛,人都精神d。Lunch有4款套餐拣,有面有饭,$48包野饮,全部都好想食丫!于是我地3人各叫不同既餐,happy share 先黎午餐送既饮品,我地叫左菊花桂圆露,乌梅汁同洛神玫瑰茶。估唔到支装饮品都包呀,好抵喔,dinner要$12支架菊花桂圆路清甜清凉,大热天时饮佢好正呀!乌梅汁同埋洛神玫瑰茶就酸酸甜甜,非常醒胃。芝士红烧牛肉面一上台就闻到牛肉嘅香味,红烧汁够浓味,配芝士食感觉几特别,味道都十分之夹。牛肉都几多下,够淋喔,非常唔错!另外加$9要左碟生菜... 香煎吊龙扒配黑椒汁大大块牛扒好吸精呀!!牛扒味浓,好甘香,煎既时间控得好好,唔会过生或过熟,坚得喔!!牛四宝汤饭钟意饮汤嘅朋友可以叫呢个。除咗可以食牛肉,又可以饮汤,yummy yummy丫!!牛四宝有牛筋,牛展,牛仔骨,仲有牛肉。分量都几多下,全部都煮得岩岩好,软硬道适中。汤亦都够清甜,巧味我哋每人跟餐都叫咗个油菜,以下两款系油麦菜同埋娃娃菜菜,可配个甜豉油点黎食。蔬菜全部都好新

芝士红烧牛肉面
另外加$9要左碟生菜...

香煎吊龙扒配黑椒汁
大大块牛扒好吸精呀!!

牛四宝汤饭

我哋每人跟餐都叫咗个油菜,以下两款系油麦菜同埋娃娃菜菜,可配个甜豉油点黎食。蔬菜全部都好新鲜喔

$48蚊午餐包杯嘢饮够经济,喺尖沙咀区嚟讲非常唔错啦!!

• 香煎吊龙扒配黑椒汁
  • 芝士红烧牛肉面