2009-05-08
三人行, 專程開車來 try try 這得獎名店. 叫咗三個 lunch set x $34/set,寫有湯有野飲有甜品!食到中途, 三個人都無個飽,. 三人商議後, 決定再叫 4 串串燒, 牛, 豬, 雞, 雞賢.. 什菜湯:足字失, 係"紫"菜豬肉碎滾湯!咩什菜 jar.. 寫例湯會到題小小..泰式炒反:有冇攪錯?宵夜份量!Lunch 係唔可能飽. 仲要得幾格大白菜同三條豬絲.. 諗起星爺套 "武狀元蘇乞衣" , 食肉絲果場戲!咖喱香茅豬扒反:咖喱味一般; 豬扒勁多一條條薑絲貼住, 勁薑味.. 同咖喱個味唔 match. 最慘係塊朱扒, 無上粉, 但又全程油炸至過熟.. 黑黑實實咁..泰式炒金邊粉:可能我口味唔啱,. ketchup 味.. 4 串串燒:Sorry.. 荃灣, 大家姐會好食過佢..雖然係經濟唔好, 租金貴, 但係起碼要俾客人食得飽呀!做飲食, 要有誠意先得架.. 我地食完, 行出門口, 都認為食得完全唔滿足..
泰式炒金邊粉:可能我口味唔啱,. ketchup 味..
4 串串燒:Sorry.. 荃灣, 大家姐會好食過佢..
我地食完, 行出門口, 都認為食得完全唔滿足..