2018-09-06
出開銅鑼灣買野,度度都非常多人~~想一個人靜靜地食野,就試下sogo 隔離地庫呢間新開既居酒屋。✨臨近落場時間,人流唔多,一個人獨霸四人卡座~好爽。✨Lunch 有好多選擇,好多都好吸引~~最後㨂左牛小排定食😍✨定食包左沙律,胡麻醬夠晒多,最開心有我最鍾意既火箭菜啊~~ ✨麵豉湯ok 唔會太咸, 前菜帶子裙邊同綠色一條條果款幾爽幾入味。 ✨鐵板優選牛小排($138): 上枱果時熱辣辣"咋咋聲", 本身以為係一件件上,點知原來係切粒。個牛雖然有點過熟,但係牛味都幾濃,點埋醬油,胡麻醬食更加美味。蒜片同洋蔥都好香口,用黎送飯一流~~✨炸甜蝦($58): 甜蝦拎黎炸真係未試過,開頭以為係好似天婦羅咁,點知原來係原隻炸。 佢上面灑左d 鹽,感覺有d 似鹽燒蝦,個殼好薄唔知食唔食得,但𡁻左幾下又真係好香~~~✨今餐真係好飽好滿足~~~有種忙裏偷閒既感覺
✨臨近落場時間,人流唔多,一個人獨霸四人卡座~好爽。
鐵板優選牛小排定食
✨今餐真係好飽好滿足~~~有種忙裏偷閒既感覺