附近返工,同事farewell諗住食餐好,見佢貴貴地,買三送一試吓。八個人,六個叫牛扒,無論佢問你要幾多成熟,最後全部出嚟都係全熟,所以出菜唔使問邊個要幾多成數,每一碟求其放響一個人面前,跟茶餐廳午餐一樣。一致認為沒有牛肉味,非常普通的扒,配菜又少。兩個叫豬扒,厚切,都係普通一般,近骨嘅地方未熟。配菜都係一模一樣。餐前湯冇得揀,又唔會話俾你聽係乜嘢湯,真係同快餐A冇分別,又冇餐包。飲唔出係乜嘢湯,叫人問吓,佢話係海鮮湯,但係我唔食牛肉,發現個湯其實係牛肉蕃茄羅宋湯,有三文魚皮⋯ 同事話個湯好有魚腥味。整體感覺一般,唔值呢個價錢,如果係茶餐廳A可以接受,成個餐只值$80,就算+1服務費,比盡我都係覺得只係值總共$120!

唔知乜嘢牛扒唔知乜嘢厚切豬扒