呢度既午餐好丰富,自选套餐有得简炸串,串烧,又有主食,饮品,够晒丰富!串烧款式真系好多,牛舌,免治鸡肉棒,京葱鸡,芝士蕃茄鸡肉,香菇,最中意食佢地既牛舌,肉质厚实,肉嫩鲜味,烧到有啲焦脆,唔同既串烧都有唔同既口感味道,真系好正呀!🤓🤓炸串亦有不少款式,薯仔,年糕,海老,估唔到蔬菜做佐炸串会咁好食,薯仔完全系炸到外脆内软,年糕又烟烟韧韧口感好好,重点唔会油腻,口感好好!🤩🤩炸串亦有啲特别少少既,三文鱼子海鲜球就系炸海鲜上面配上饭团仔同三文鱼子,好似寿司咁,口感丰富;而黑松露芝士都系炸芝士再加上黑松露,咸香软绵,口感绝佳!🥸🥸午餐包括既主食系烧饭团,我简佐酱油味,饭团表面烧到饭焦咁,劲脆劲香,咬开内心就好软糯,酱油味味道唔会太浓,岩岩好!😊😊