2011-07-14 81 浏览
前兩日約左個客未夠鐘, 就單拖去食個lunch先, 行到佐敦倫敦廣場睇吓有咩嘢食, 見到有間一人一鍋任食, 咪上去睇吓咩料. 上到去地方都幾大, 裝修亦幾特別, 有一個 "In" 嘅感覺. 個人都即刻年青左. 服務員講解任食1.5小時, 坐低後, 另一個服務員介紹湯底做法, 聽落幾得意, 濃雞湯底, 口味自己去味醬bar攞, 有5種口味. 走去自己攪, 小弟食左蕃茄味.食物bar食材都幾豐富.今次一條冷食左咁多做午餐, 食物種類都算多嘢食選擇, 唔錯. 而食物質素就幾好. 雖然係任食, 但都叫做認真制作. 都算有誠意整體來說感覺很好, 同其他任食火鍋唔同, 除價錢外 (唔洗加一), 地方, 服務, 食物質素都好高, 食物bar亦好企理, 唔似其他任食火鍋混混亂亂咁, 又衛生. 說老實話, 收$58其實都唔貴. 宜家竟然$38埋單 , 又話通貨膨脹?_?

前兩日約左個客未夠鐘, 就單拖去食個lunch先
, 行到佐敦倫敦廣場睇吓有咩嘢食
. 個人都即刻年青左
濃雞湯做底
湯底口味醬bar
藩茄湯味醬, 口味濃淡可自己加減, 適隨尊便.
食物bar食材都幾豐富.
食物bar
午餐食物
, 又話通貨膨脹
?_?

2011-07-11
藩茄湯味醬, 口味濃淡可自己加減, 適隨尊便.
食物bar
湯底口味醬bar