2021-08-26 131 浏览
午市放題最貴都只係$198。如果加咗會員嘅話仲有九折添。storelet app 可免費做會員。我哋加咗$50可以要個鴛鴦鍋。湯底要咗麻辣湯同埋酸菜白肉湯。麻辣湯叫咗小辣,感覺真係一啲都唔辣,適合唔食得辣嘅我。酸菜白肉湯好淡,唔建議。自助區都係一般火鍋放題嘅嘢。每樣嘢都有蓋,感覺衛生。飲品區真係好多選擇。有選擇困難嘅人可能要花幾分鐘先揀到自己飲乜嘢。見到佢有台灣嘅蘋果西打,好耐冇飲過,即刻攞返一罐。再飲咗一樽白桃普洱。我見到佢有個雪櫃載着一杯杯嘅雪糕仔。但後尾食到好飽,飽都忘記咗有雪糕,所以唔知啲雪糕好唔好味。因為我都睇唔到佢係咩牌子。叫最貴嗰個放題,可以食晒三款肉。好在我哋叫咗最貴嗰個餐,其實只係差$30 ,但牛肉嘅質感好好多。鹽酥雞亦都好好味。鴨血又好好味。可能因為係平日同埋係食晏晝,唔多人。但都要提前book枱會好啲。佢有個黑色嘅墨魚漿,係咁多個魚醬裏面最好味嘅。
2021-08-26