2022-01-25
依家繼續冇得食晚市,但其實冬天都會心思思想食燒肉㗎嘛,但係午餐食放題又會覺得好邪惡,所以嚟咗呢間韓式燒肉食午市定食。我哋叫嘅係二人份量,滿足到燒肉嘅crave之餘,又唔會因為食太多而有罪惡咁,幾好架😊😊😊我哋叫嘅係二人餐 (1++韓牛韓燒定量午巿餐 $238): 份量唔算多,但勝在每樣都有啲,適合鍾意試晒所有嘢嘅朋友。入面有兩種牛,有牛肋肉同埋牛肩胛,仲有五花腩,雞翼,虎蝦,青口,同少量菜。除咗呢個拼盤之外,即使叫二人餐唔係食放題,前菜同埋嘢飲都係任飲任食㗎😀 所以我哋都好唔客氣咁每樣前菜試少少,同飲咗好多罐忌廉溝鮮奶😝😝😝如果齋食燒肉冇啲飯落肚,我呢個大食妹就應該唔會夠飽啦。所以我哋都嗌咗個刺身飯share黎食😊 朋友唔好食魚生,我哋嗌嘅係極上火炙七色丼 ($118),入面係包左七種火炙左嘅魚生同埋牛,亦都係同拼盤一樣適合一啲相每樣都試嘅人👍🏼 我諗如果鐘意食刺身嘅你,嗌全魚生飯可能會滿足d 😛