2019-12-01 932 浏览
今日想食遠少少,就行咗去依間食。環境好舒服,服務員見我地有7個人,仲幫我地將4張枱併埋一齊。俾錢後先知,原來第2份lunch set有半價,早知叫多個同事一齊食。lunch set 有湯,加錢可以叫沙律。個蘑菇湯啖啖都有蘑菇肉,好香蘑菇味,超正。All day breakfast: 唔知點解,係lunch 食到All day breakfast 感覺好開心。個All day breakfast 好豐富,法包多士上嘅香草醬好香,最特別係個香煎芝士餅,好煙韌,好香芝士味。蘋果芝士pizza: 薄餅底,加上厚厚嘅芝士,完全滿足晒係芝士迷。面頭嘅意大利醋,加埋蘋果,令芝士無咗流,配合得好好。煙三文魚意粉:煙三文魚質素唔錯,份量都算多。意粉有咬口,煮意粉嘅時間控制得好好。個忌廉source 偏厚身,我覺得有d流,不過我同事好鐘意。整體好食。Latte: 佢嘅咖哩有d失望,帶酸味,唔係我口味。Dirty: espresso 加係牛奶上,買相好靚。不過,如果佢嘅咖啡係帶堅果味嘅佢款,我會覺得好d。banoffee pie: 加$25 或以上,可以選一款蛋糕。Banoffee pie 好出色,批底夠脆

Latte: 佢嘅咖哩有d失望,帶酸味,唔係我口味。

banoffee pie: 加$25 或以上,可以選一款蛋糕。Banoffee pie 好出色,批底夠脆,香蕉+ 棉花糖 (中間好似cream個層)+朱古力coating, 好好食,唔太甜,依個推介
banoffee pie

banoffee pie