好有泰北風情嘅餐廳,Tiffany Blue嘅顏色配合光線好適合打卡~Lunch set有頭盤、主菜同飲品,見佢個甜品幾吸引,都有加$試埋蛋糕~🔘椰子雞湯🔘鴨肝多士每人叫一個試吓,個湯好有椰子味,多士就正常發揮~🔘泰式海南雞飯配油飯 $78雞肉幾厚肉嫩滑,雞皮都幾肥,自己去皮食啦,配菜有紅蘿蔔、粟米仔同椰菜花,油飯本身都夠味,係幾好味嘅海南雞飯!! 🔘泰式酸辣湯麵 $88有炸雲吞皮、肉碎、豬頸肉同豬肉丸,都幾多嘢食,酸辣湯底偏酸啱我口味,最鍾意佢俾咗超多花生碎、肉碎同芽菜,隻蛋有炸過幾有誠意!! 🔘歌劇院咖啡蛋糕 +$38🔘雲尼拿杏仁榛子蛋糕 +$38兩件蛋糕都出奇地好味,層次分明,甜度適中,歌劇院咖啡蛋糕食到少少酒味,面頭嘅朱古力口感幾細緻,值得加$order!!🔘香茅斑蘭茶🔘Lime soda 食泰國嘢必點有lemongrass嘅飲品啦~價錢唔貴,仲要唔使加一,抵食呀!!

🔘椰子雞湯
🔘鴨肝多士
每人叫一個試吓,個湯好有椰子味,多士就正常發揮~

🔘泰式海南雞飯配油飯 $78

🔘泰式酸辣湯麵 $88

🔘歌劇院咖啡蛋糕 +$38
🔘雲尼拿杏仁榛子蛋糕 +$38

🔘香茅斑蘭茶
🔘Lime soda
食泰國嘢必點有lemongrass嘅飲品啦~

價錢唔貴,仲要唔使加一,抵食呀!!