2009-06-13
今日去咗沙田食飯, 只係12點幾, 但好多店舖已經有好多人等位, 見呢度無人等, 就呢度啦, 等咗一陣就已經有位lu, 不過呢度有一個吾好, 就係d客末完全埋單, 就叫人, 叫完又叫人等下, 埋緊單, 但成分鐘都末可以入去, 不過佢係咁叫係咁叫, 所以好多人係門口度等, 好迫, 呢點真係要改善一下二人叫咗:燒牛肉二十穀飯 ($39) - 配沙拉, 面豉湯, 呢飯雖然等咗都幾耐下, 不過問店員時, 都有好好, 好快去查問, d牛肉係肥牛黎, 好好味, d汁好多, 而d二十穀飯好有口感, 吾錯吾錯, 感覺都幾健康吉列豬扒蕃茄湯烏冬 ($40) - d豬扒應該係岩岩炸起, 因為好脆, 但又吾太油wor, 而個蕃茄湯底都好好味, 係好濃既蕃茄個隻, 至於d面, 好彈牙食物真係吾錯, 最緊要價錢吾貴, 好抵食,

二人叫咗:

食物真係吾錯, 最緊要價錢吾貴, 好抵食,