2023-09-06
榴槤控注意⚠️ 榴槤控注意⚠️不嬲都好鍾意食榴槤,估唔到連日式放題都有金枕頭榴槤燒任食😋認真驚喜平時定時定候都有一股刺身癮,單點食都要幾百蚊,不如黎食放題好過.90分鐘都係$248,叫多幾轉刺身就回哂本😀本來以為中午食冇咁多人,原來都多就快滿場tim刺身壽司種類好多,厚切三文魚、油甘魚、仿鮑片、希靈魚、北寄貝、帶子、馬刀貝、八爪魚、赤貝、象拔蚌、阿根廷赤蝦、俄羅斯甘蝦,全部都新鮮,整體都厚切。仲有好特別嘅就係竟然有松葉蟹🦀🤭好少見仲要鮮甜可口🙌🏻即刻點左好多食😂唔知以為自己去咗酒店食buffet壽司方面用放題質素黎講都真係非常好,一樣種類好多,其中拖羅壽司我最鍾意除咗壽司刺身,仲有一d中式菜式,重點係質素唔錯,有鮑魚花膠一品盛,花膠大大塊塊、燒乳鴿香口燒香脆可口,唔會比茶樓執輸。蒜蓉烤蠔都推薦,蠔大大粒,表面滿滿炸蒜蓉香。見到佢出咗個新野,法式紅酒藍莓鵝肝,鵝肝入口即溶加藍莓蘋果好新好夾😛嚟到,不妨試吓燒物方面就一定要讚,極品金枕頭榴槤燒🥰鍾意食榴槤嘅,我真係食到停唔到口,大大嚿燒完更加甜😋一上枱浸浸榴槤香!!仲有脆炸貓山王,炸物黎講真係正正正,炸粉唔會太厚,一咬開榴槤即流出黎,認真係好味
燒物方面就一定要讚,極品金枕頭榴槤燒🥰鍾意食榴槤嘅,我真係食到停唔到口,大大嚿燒完更加甜😋一上枱浸浸榴槤香!!仲有脆炸貓山王,炸物黎講真係正正正,炸粉唔會太厚,一咬開榴槤即流出黎,認真係好味嘅榴槤炸彈
自助區既飲品好多,仲有珍珠奶茶tim
食到尾就梗係食甜品同埋雪糕,甜品控既你記住留肚啦,最重要最重要嘅係呢度雪糕係任食,仲要Häagen-Dazs 都係任食🥰😋😋整到每枱都一定拎幾杯回下本。仲有唔同味道嘅雪糕,榴槤雪條都有😆