早在一年多前試過當時新開的牛品,評價甚高,在台式吃到飽火鍋中簡直是秒殺印象中的牛XX,今次lunch食超抵,竟然$128就可以食到半自助台式火鍋套餐,包含三款肉類,和任食的配料,自助區仲有前菜青瓜小食、滷水雞翼尖,老火湯、台式滷肉飯 最重要是牛肉質素也是非常好,我最喜歡的是加拿大頂級牛板鍵,封門牛的肉味超濃,厚薄程度剛剛好,不要以為不足夠,我們最後仲食淨幾片肉,量很足!自助配料都是在雪櫃自取,選擇非常多應有盡有,台灣直送蔬菜、菇菌類全部都有,台灣包心貢丸,超多汁好食其他食物推薦甜品方面,最正係有自助甜品,可以自己整返碗五星級芋圓,配料仲非常豐富,首選寒天低卡好味,紅豆、仙草凍、芋圓、綠茶果凍,仲可以加上煉奶,平時出去食都要$50,另外仲食咗維記烏龍茶口味雪糕,茶味幾香好食,我直接將個雪糕倒落去個碗度,再撈埋芋圓勁好食飲品自助區有自家製嘅樽裝白桃烏龍、桂花烏龍外,亦有提供各款罐裝飲品,我主要都係飲無糖茶,朋友就加咗錢,試咗同樓下合作嘅春陽茶飲,佢就話味道都唔錯服務態度方面,因為全自助 ,用QR code落單,好少同店員有接觸 雖然佢哋比較忙,但係我覺得態度係OK,座位方面坐卡位超正,下次

其他食物推薦

飲品自助區有自家製嘅樽裝白桃烏

服務態度方面,因為全自助 ,用QR code落單,好少同店員有接觸 雖然佢哋比較忙,但係我覺得態度係OK,座位方面坐卡位超正,下次過嚟想試吓夜晚嘅套餐

—————————————————

牛品台式火鍋 (尖沙咀)
尖沙咀樂道32-34號1樓

—————————————————