星期六本身lum住係銅鑼灣求其食個lunch,發現左呢間韓燒餐廳,本身主打燒肉放題,都可以散叫套餐,午餐既沙律前菜同飲品可以任飲任食,正。沙律前菜bar沙律新鮮,有生菜,粟米,蟹柳,青瓜絲,番茄仔,中華沙律&醬汁提供前菜都好豐富,包括海帶絲,蓮藕片,菠菜,雲耳,日式螺肉,芽菜,仲有哈密瓜,推薦海帶絲同雲耳!有d失望係竟然無泡菜,可能我地黎既時間仲早,之後見有fill反新種類既前菜。1++韓牛韓燒定量午市餐 $238包括:韓牛牛肋骨肉、韓牛肩胛、西班牙黑豚五花腩、雞腿肉、虎蝦&牛油伴青口餐牌上都有寫建議每個肉類燒既時間用既係光波爐燒,無甘多油烟又無甘大陣味都幾好牛肋骨肉油脂分佈比較豐富,肉味較濃郁牛肩胛肉味夠,油花豐盈虎蝦鮮甜青口有牛油吾洗燒太耐 我地有小小overcook就好乾身極上火炙七色丼 $118無lum過韓燒餐廳都有日式丼飯三文魚入口即溶帶子鮮甜都算大粒韓牛都夠嫩最後再食多round前菜先走haha

1++韓牛韓燒定量午市餐 $238

極上火炙七色丼 $118