今日同朋友去食午放題,,$229由12點食到3點☺️性價比之選👍🏻前菜有螺肉、中華沙律、木耳裙邊👍🏻好開胃豬手好入味!🤤🤤🤤🤤見到有人7-8件咁拎黎食🤭刺身新鮮冇雪味冇腥味👍🏻有甜蝦、榮螺、希靈魚、北寄貝、吞拿魚等😋最鍾意食甜蝦所以不斷encore🤤🤤醉鮑魚好彈牙👍🏻燒鯖魚、雞翼同燒菠蘿一絕👍🏻👍🏻各式天婦羅都夠脆👍🏻牛舌好好食😋芝士燒蝦出奇地好食😍😍😍呢個牛肉粒一定要食!!爽口又好香牛味🤤壽司質素都好高👍🏻羊架燒到啲油脂出哂黎好香🤤🤤🤤我最鍾意食紫心芋香丸😍上檯果陣熱辣辣🤤🤤🤤估唔到仲有得食酸菜魚!!😍😍😍😍呢個酸菜魚不得了👍🏻淨係食呢個都值回票價,👏🏻👏🏻👏🏻魚肉夠滑👍🏻入面仲有萵筍同冬粉😋雖然食到呢度已經好飽,但係我地都食哂成煲😂因為真係好正!食飽飽拎甜品時仲見到新加左瑞士雞翼😫但係已經無力再戰😂唯有下次再去😂總括而言,餐廳環境幾好👍🏻坐得舒服又唔會光殘殘👍🏻真係好抵食☺️👍🏻最後奉上飲品俾大家睇下🤭

前菜有螺肉、中華沙律、木耳裙邊👍🏻好開胃

豬手好入味!🤤🤤🤤🤤見到有人7-8件咁拎黎食🤭

牛舌好好食😋