旺角E1出口轉右上一樓就係「御滿屋日本料理」。午市放題係由12點開始食到3點,2點半last order,大家記得準時12點到!任飲任食3個鐘真係超正呀!😍重有免費雪糕送、梅酒清酒任飲!有四款放題,我同朋友揀左「經典三重新鮮刺身江洋盛宴」。成人星期一至五:$238;星期六、日、公眾假期前夕及正日:$258。食客可以用手機scan QR code落單亦可以出去攞野食。出面有冷盤亦有熱盤。冷盤有:黃金螺、蜆、海蜇、青口、泡菜蘿蔔、筍、沙律菜、泰式鳳爪、甜品等。熱盤有:爆谷🍿、中湯、菜等。飲品亦都係自助。用QR code落單有壽司、刺身、炸物、鐵板燒等。❤️咁多款刺身裏面我最鍾意食「北海道角螺」😋,肉質結實,有咬口。❤️花之戀有大量蟹籽鋪喺面,食落卜卜脆。三文魚夠新鮮。❤️牛油果忌廉芝士軟殼蟹卷卷物上有弄成蓉的牛油果和蕃茄仔,賣相特別又美觀。❤️芒果加州卷也不錯👍🏻酸酸甜甜的芒果配加州卷,味道毫不違和之餘重要出奇地夾!❤️燒汁鮑魚仔軍艦 切成薄薄一片的青瓜十分爽脆❤️海膽魷魚軍艦魷魚有口感❤️芝麻雞翼炸過嘅雞翼,熱辣辣,皮十分香脆,肉嫩。連平時唔食皮嘅我都食埋塊皮!❤️鹽燒牛舌彈牙爽脆,好有口感。❤️御品鮑汁
旺角E1出口轉右上一樓就係「御滿屋日本料理」。

有四款放題,我同朋友揀左
「經典三重新鮮刺身江洋盛宴」。

用QR code落單有壽司刺身、炸物、鐵板燒等。

❤️花之戀
有大量蟹籽鋪喺面,食落卜卜脆。三文魚夠新鮮。

❤️牛油果忌廉芝士軟殼蟹卷
卷物上有弄成蓉的牛油果和蕃茄仔,賣相特別又美觀。

❤️芒果加州卷也不錯👍🏻
酸酸甜甜的芒果配加州卷,味道毫不違和之餘重要出奇地夾!

❤️燒汁鮑魚仔軍艦
切成薄薄一片的青瓜十分爽脆

❤️海膽魷魚軍艦
魷魚有口感

❤️芝麻雞翼

❤️鹽燒牛舌
彈牙爽脆,好有口感。

❤️御品鮑汁燴花膠
估唔到重有花膠食!

❤️「辣酒煮加拿大翡翠螺」和「清酒煮蜆」
鍾意食海鮮的人必點!

「辣酒煮加拿大翡翠螺」辣辣地,刺激食慾,令人胃口大開🤤。

❤️甜品櫃入還有細細件的蛋糕🍰、曲奇🍪、水果撻🥧、泡芙等。

大家記得準時12點到!食盡3個鐘佢!💪🏻