2021-04-15
有食開放題嘅人都知道殿。大喜屋嘅放題係最殿堂級嘅放題!今日行過見到佢哋原來而家午市放題做緊二人同行,一人半價嘅優惠!咁吸引嘅價錢梗係要試吓店員安排我哋入座嘅時候已經講咗拎海膽手卷既位置,即刻心心眼😍佢哋嘅海膽手卷唔會專登比好多飯跟住俾少少海膽塞飽你,海膽同飯嘅比例好平均,佢哋嘅海膽係好鮮甜,高質!呢度嘅刺身款式有好多,最特別嘅地方當然佢有拖羅刺身任食,仲有長腳蟹任食!除咗最基本嘅三文魚之外仲有赤貝、帆立貝、象拔蚌,款式比出面嘅放題多,刺身都厚切新鮮熟食嘅選擇都好多!呢度仲有咖喱蟹食,咖喱蟹仲要有高,咖喱味勁香,少少辣和牛薄燒 - 牛味幾香,配埋蒜片一齊食幾正烏雞蟲草花煲花膠 - 呢度仲有足料靚湯飲,大大嚿花膠唔鍾意呢款湯嘅仲可以飲椰子雞湯,一樣非常足料,朋友好鍾意!蒜蓉芝士開邊蝦 - 呢一個我好鍾意,首先唔使自己剝殼,而且我又勁鍾意食芝士同蒜蓉,呢兩個配搭埋一齊實在太夾啦,蝦都好大隻講到串燒又點少得燒牛舌,爽口、牛脂味香一口鰻魚燒 - 鍾意食鰻魚嘅朋友可以盡情食,醬汁甜甜地令人上癮飲品除咗罐裝飲品之外,仲有即磨咖啡機,酒精類飲品有清酒、梅酒、白酒,應有盡有甜品又係回本位之一,貴價牌子雪
熟食嘅選擇都好多!
呢度仲有咖喱蟹食,咖喱蟹仲要有高,咖喱味勁香,少少辣
和牛薄燒 - 牛味幾香,配埋蒜片一齊食幾正
烏雞蟲草花煲花膠 - 呢度仲有足料靚湯飲,大大嚿花膠
唔鍾意呢款湯嘅仲可以飲椰子雞湯,一樣非常足料,朋友好鍾意!
講到串燒又點少得燒牛舌,爽口、牛脂味香
甜品又係回本位之一,貴價牌子雪糕任食,回本冇難度,甜品櫃裏面都有十幾款甜品任食,啱晒甜品控