午市叫左麻辣香鍋,一上到黎嚇死,個樣似全部都係蓮藕同萵荀。唔係呀嘛,lunch55蚊都無咩肉? 原來係晒下面,雞有四五大舊,竟然係有雞味個啲雞,午餐肉都有四厚條,但太軟無炸過。整體好好味,可惜應該無得選辣度,對我黎講係bb辣。之前係lunch時間食過佢既酸菜魚覺得好伏,138蚊仲要加10蚊飯仲要加一。埋單一百六十幾,魚唔好食,太厚無味唔滑、唔似川菜。飯又upup地又怪,今次再試多次覺得午市套餐好抵,飯又正常返,會再食。但問題做生意應該都想人地叫純利高既,想鼓勵人地叫賺多啲既餸掛,點解午市都要自叫白飯仲加一?Lunch五六個選擇,好似唔夠一半係辣既,川菜館? 寧願佢出啲lunch份量,好似八十幾蚊一人份量既水煮,啲人入川菜館就係想食夠辣既野姐!要可選辣度。同宣傳嚴重不足,屯門區又唔係好正宗既川菜,唔通會有外區人食?學下孖寶海南雞,傳單掛到周圍都係,買下廣告、郵政宣傳、叫人一住派傳單一住話屯門新川菜館啦......