2020-10-24
酒鍋新推出✨靈魂料理✨午市套餐午市套餐有手工台式涮涮鍋或麵飯,最近涼涼地,打邊爐岩哂,由於係一人一鍋,同埋午餐既關係,餐廳出餐都好快,就算得一個鐘食晏都絕對趕得切😚唔想同人迫既話,午市套餐都有得外賣🥡今次同朋友食涮涮鍋,一共有10款湯底,$58起包埋麵底、3款配料、飲品,勁抵食❗️我地揀左黃金美人鍋($78)同黑松露雜菌湯鍋($58)前者雞湯味極香濃🤤湯底仲有3大塊花膠,係女士們滋補美顏之選💓後者濃郁足料,食極都仲有菇,配蕃茄、粟米、椰菜等等,適合素食者🌱配料既選擇都非常多!當中必食有安格斯肥牛、麻辣鴨血、黑松露蝦蟹餃等等,主食類都有8款!揀左最中意既紅薯粉😚晶瑩通透,十分Q彈!留意返,有d配料會預先幫你放入鍋,減省返時間👍🏻另外,唔講唔得!飲品超級正!有芝士奶蓋靜崗抺茶、黑糖珍珠奶茶,全部都唔洗再另加錢🤩佢地亦推出2款全新自家製抗疫飲品✨雪梨雪耳杞子茶✨同✨羅漢果菊花茶✨健康之選!最貼心係用左外賣杯裝,飲唔哂可以帶返公司慢慢嘆😌