一入到餐廳就見到職員喺午餐時間即係人客比較少嘅時候就會做清潔,餐廳整體都非常乾淨衛生,座位寬躺,可能係因為同午餐時間比較近,2:30仲係好多職員喺度當值,一叫職員就有人嚟招呼我地美國安格斯眼扒餐 餐包 餐湯 紅湯 熱奶茶 191HKD點咗個成熟牛扒,份牛扒都幾大件,厚度十足鋪滿晒成個鐵板,午餐時間,揀咗鐵板上枱,職員灑上黑椒汁喺面頭,啲啲沙沙聲擁晒出嚟,啲黑椒汁彈到四周圍都係要用餐巾擋住,通常食開牛扒餐都會揀,安格斯牛扒,原因係因為佢肥瘦適中肉汁多,今次食嘅安格斯牛扒都唔例外,新鮮肉扒冇雪味,醃料方面只係只係用咗少量鹽分,飲品方面點左熱奶茶,熱奶茶好香滑,唔知係咪因為冇叫到太多碳水化合物嘅原因,食完塊扒之後出到餐廳,覺得成個人都好精力充沛,個喉嚨好潤,但係明明只係食咗個扒餐鴛鴦扒餐(雞扒+ 豬扒)餐包 餐湯 紅湯 熱菜蜜 120+ 5 hkd朋友點左雞扒豬扒,都係揀咗鐵板上枱,同樣地扒餐下方都係放咗薯格,薯條,隔開鐵板同個扒,餐湯方面我哋兩個都係揀咗紅湯,夠酸,餐湯濃郁,似係多茄膏,新鮮蕃茄,餐包方面,有我最鍾意食嘅牛油🧈,豬扒同雞扒都煎到金黃色,我食咗幾啖都叫做易咬易吞,好食我屋企我

美國安格斯眼扒餐 餐包 餐湯 紅湯 熱奶茶 191HKD

朋友點左雞扒豬扒,都係揀咗鐵板上枱,同樣地扒餐下方都係放咗薯格,薯條,隔開鐵板同個扒,餐湯方面我哋兩個都係揀咗紅湯,夠酸,餐湯濃郁,似係多茄膏,新鮮蕃茄,餐包方面,有我最鍾意食嘅牛油🧈,豬扒同雞扒都煎到金黃色,我食咗幾啖都叫做易咬易吞,好食我屋企我自家整嘅,朋友揀咗蒜蓉汁。不過以抵食來講一定係牛扒是比較抵食。

我同朋友一個鐘之內,食完之後,我哋兩個都好滿足咁離開餐廳。如果要食扒餐下午時間食最低有八八折晚餐就冇啦。
2023-03-29