美容養顏花膠雞濃湯$88:夫妻.乾畔麵套餐 有三款,不過我哋愛靚嘅女士最鍾意就係滋補同埋減油,呢個雞同花膠嘅配搭正好既養顏又飽肚。夾上嚟嘅花膠可以見到非常厚身,而且雞肉滑滑啖啖肉。最重要最重要係個濃湯非常好飲,雞味濃郁帶少許杰身。另外,套餐中嘅拌麵帶點微辣,麵條韌度適中,仲有糖心蛋、麻辣鴨血和豆腐,可以一次過試足所有台式特色食品。推薦!夫妻自選同心麵$76:香濃雞湯、稻庭烏冬、芝士腸➕原隻溏心蛋➕美國牛肉片,樣樣配料都好食,而且份量十足。雞湯一定用心烹調,幾乎想全碗喝清光,正!滷水大腸$54:大大碟,大腸非常入味,煙韌度適中,配合麵食一流。黃金炸魚皮$39:炸魚皮脆卜卜,大大片,建議大家魚皮上枱時先吃一兩片,會食到蛋黃香味,有湯麵時可以放湯吃,別有一番風味。餐廳是自助掃描點餐,非常方便。價錢一目了然!

有湯麵時可以放湯吃,別有一番風味。

餐廳是自助掃描點餐,非常方便。價錢一目了然!