2008-12-01 173 浏览
知道佢周末有任食点心已有一段时间, 今日终于试了.佢都有好多选择, 总共80款, 有点心, 烧味, 汤, 粥, 粉面, 小菜, 甜品等, 多到都唔知叫边款, 因我得两个人, 所以都唔系叫得好多. 点心佢可以逐件叫, 但小菜就好大碟.点心方面, 我最钟意虾饺 , XO酱炒肠粉都唔错, 不过超大碟, 其他就不过不失啦!烧味只试了烧腩仔, 好肥, 无肉食. 汤选二了例汤, 系椰子煲鸡, 唔错. 粥和粉面都无食到, 因无什么特色.小菜叫咗好多, 不能尽录, 其中上汤焗海虾超咸, 蟹粉豆腐无蟹味, 梅菜蒸头腩有D肚腥, 但腊味炒菜心就唔错, 系D腊味肥咗D....... 炒蚬都OK......... 甜品叫苛可咗绿豆沙, 杏仁茶同葡挞, 全部都唔错, 葡挞仲好脆!!! 暂时只供应到11月30日, 但12月25&26日也有, 价钱更是一样呢!! 大人$163, 小童$108. 但仲有其他收费: 茶芥同小食. 如1点前离开和到酒店网页列印COUPON, 更有九折.
知道佢周末有任食点心已有一段时间, 今日终于试了.

点心方面, 我最钟意虾饺
, XO酱炒肠粉都唔错, 不过超大碟, 其他就不过不失啦!

烧味只试了烧腩仔, 好肥, 无肉食.

汤选二了例汤, 系椰子煲鸡, 唔错.

粥和粉面都无食到, 因无什么特色.