服務態度極差!!! 一坐低個waitress 就講話只可以落兩次單!搞錯,即刻冇晒mood 食  食物份量極少!前菜個小碟只有三片薄薄的泡菜,個石頭飯得幾啖,個牛肉沙窩得幾片牛肉,全都是湯同粉絲 覺得唔飽於是同佢講加個泡菜餅,佢落完單即搶我手中的menu, 驚死我再落單咁,之後即送上泡菜餅,加句「呢個隔離枱既俾你地先,快d 食」超趕客!泡菜餅 70 蚊,勁細塊! 食完最後一啖,筷子都未放低,老闆就衝埋黎一輪嘴講成串韓文,最後加句,「食完的話個邊俾錢」 全程只食了40 分鐘都冇,趕客程度達十!!!Blacklist!! 以後唔會再黎,韓國街的漢城搬走後,得番呢間咁既野,以後食韓國野不用再黎呢頭兩個人食二百幾蚊,完全唔飽雖然而家仲好肚餓,但都要打我人生第一篇食評鬧左佢先!
服務態度極差!!!

全程只食了40 分鐘都冇,
趕客程度達十!!!

兩個人食二百幾蚊,完全唔飽
雖然而家仲好肚餓,但都要打我人生第一篇食評鬧左佢先!
2014-01-14