2021-10-23 66 浏览
話說friend子約食飯,途經 Mr. Crab, friend子話想試好耐,正所謂相請不如偶遇,就試吓佢啦😆室內設計係美國西岸嘅style, chill chill地、casual、 不拘小節嘅氛圍,令人不其然地放下盔夾,釋放自己🙃 啲侍應又非常friendly!黎得呢度,梗係要試佢嘅海鮮shake shake 袋。可以揀散叫,或者叫餐。2-4人餐除咗海鮮外,仲有小食同埋啲main dish。另外有啲浄海鮮嘅combo。每種combo都係自己揀海鮮🦞,只係海鮮款式數量唔同。我哋揀咗combo A(3款海鮮)。醬料方面,好辣嘅我哋就揀咗 Cajun sauce 🌶仲要係最辣嘅’hot’。(注:辣嘅程度係分:mild、medium 同埋hot. )呢度百幾蚊就有free flow酒,見佢有得揀Prosecco,就二話不說點咗free flow。上菜shake shake 海鮮好興奮,食第一啖,就知hot Cajun sauce 有啲料到,食完隻蝦,就需要飲啖酒降下辣,如是這,越食越辣,越辣越飲。係到呼籲各位:唔好用酒送辣野,酒精好易上腦⋯⋯食後感:🦐海鮮袋: 正!海鮮質量好,嗰Cajun

係到呼籲各位:唔好用酒送辣野,酒精好易上腦⋯⋯

食後感:
🦐海鮮袋: 正!海鮮質量好,嗰Cajun sauce好刺激,好爽!

🍄黑松露海鮮忌廉汁寬條麵:
嗰汁好Creamy ,黑松露味突出,啲寬條麵好有咬口,典型美式意粉,Heavy得來好有滿足感😋

🥂🍷free flow 酒:有三款酒可以揀:紅白酒,同埋Prosecco 。啱晒啲酒鬼👻 Prosecco 偏甜。

環境:💚💚💚💚
服務: 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻