…係為咗以證視聽!我又唔會斷然話打假,但食過就知道呢度啲讚讚,嚟得好可疑!住附近,由上手車仔麵執笠到裝修到而家開,門面係靚嘅,所以成日話要嚟試,嚟之前冇睇comment,嚟到食落唔對路先再睇,所以冇期望只有失望。扒,只有5成7成9成揀,奇怪?後面你會知點解。一個西冷一个羊架,跟餐,可以揀中湯同紅湯。各一。中湯,好咸。紅湯,冇嘢講。餐包係翻叮熱到辣手但好韌嗰隻。扒,冇肉味,應該質素一般(所以我估佢唔敢俾你揀3成… 加埋上鐵板,我揀5成,入口7成以上),然後就沒有然後了。唔難食,只係唔好食。記住人均兩舊水+,一啲都唔值。入面環境?嗯,90分鐘限時,你要環境嚟傾偈?哦… 服務?有人落單有人上菜有人埋單,但水都冇杯嗰種。FF... 到最後,甜品brownies,其實括走面嘅七色糖,都係一個擺得落口嘅朱古力蛋糕嚟嘅。
…係為咗以證視聽!

我又唔會斷然話打假,但食過就知道呢度啲讚讚,嚟得好可疑!

堡雲酥羊架
西冷