朋友突然有一日問我去唔去呢間「Be leaf」,諗都唔洗諗,即去😆好早已經久仰大名呢間餐廳了🥰✨Be leaf小食拼盤 $108最鐘意係水牛城雞翼,外面沾滿左酸辣醬,完全唔洗點醬,好惹味😋泰式魚餅有獨特泰國香草風味,再配埋旁邊兩款汁醬,有不同嘅口味,出其地都夾,零違和感😌✨香煎北海道刺身帶子蟹肉忌廉意大利飯 $128帶子大大粒😍個人認為意大利飯偏硬咗少少,可能係同朋友掛住傾計,攤到凍曬,最好都係襯熱食😅✨香烤露絲瑪利法式春雞配燒汁 $168(半隻)烤春雞真係原隻咁上咁濟😳好貼心咁已經幫我哋切開兩邊,雞肉好滑嫩入味😋✨White Peach Red Dragon Fruit Smoothie $52火龍果沙冰有清新既火龍果味,夏日飲好fresj✨Hot Chocolate $42熱朱古力呢個溫度飲剛剛好呀,甜度剛好,唔會過份甜👍🏻整體嚟講,個人認為要中午時間嚟,更加好,今次當係嚟視察下環境先😝下次要出動埋相機影相先得呀😂😍

✨Be leaf小食拼盤 $108

✨香煎北海道刺身帶子蟹肉忌廉意大利飯 $128

✨香烤露絲瑪利法式春雞配燒汁 $168
(半隻)

有清新既火龍果味,夏日飲好fresj

✨Hot Chocolate $42

熱朱古力呢個溫度飲剛剛好呀,甜度剛好,唔會過份甜👍🏻