2007-03-20
琴日經過mtr,派"肥天使"的現金卷~就同老公去試下!!一入去好有美國酒feel,我地叫左個Set Dinner A for 2 people,個餐都好多野~兩個湯(雜菜同海鮮),兩個包同沙律;意大利雜菜粉巻,鮮茄意粉,羅馬豬肋骨(BBQ醬)同兩杯飲品(可添飲),個餐$268,加多個$18雪糕,埋單用埋3張$50現金卷,TOTAL比$164.60,好抵食,仲要食唔哂,要拎走!而且食物質素非常高,用料足,老公話我個海鮮湯好有魚咪,入面有D蜆仔肉,蝦,魚....老公要左雜菜湯,好足料,好鬼多菜,仲有埋長通粉>,<個粉巻要親熱食,凍左會硬左D,意粉無乜特別,所以無評價,反而成個餐最精彩係個包同個骨,好喜歡佢個大硬皮包,砌落去卡卡聲,好脆!個骨醃到好入味,有D似西式京都骨!!服務好,待應有耐性,特別稱讚四眼大舊哥哥,皆因琴晚我發揮"問題少女"本色,但佢仍然好詳盡同好有禮貌答同SERVICES我地!!個環境幾好,但對街境,兩口子去最好坐入面!!
個環境幾好,但對街境,兩口子去最好坐入面!!