2019-06-27 95 浏览
係街見到呢間鋪裝潢唔錯,同埋都多人食,就打算去試下,最後發現有小小中伏...🤦‍♂️🤦‍♂️一坐低見到要最低消費感覺已不太好,如果打算淨飲野 / 食少少野已經唔可以了。😥😥叫左幾款食物:宜蘭鹽酥雞滷肉飯: 🆗滷肉飯還可以,肥瘦適中,醬汁都夠味,但唔夠肉香同惹味。鹽酥雞炸到好乾而且唔香口,雖然唔厚粉但感覺落左好多調味料,食完好口乾要飲好多水。麻辣牛肉乾拌麵: 🙅‍♂️醬汁好咸好咸,麵條好腍完全唔彈牙,同樣地食完好口乾,可以不試。😓廟口甜不辣: 😥😥上菜時見到醬汁下面仲有水,成碟就好似水溝油咁啲野食比水浸住☹️,唔知係咪趕出餐變成咁🤦‍♂️呢碟菜似係白烚完再加醬汁上去,所以食物唔入味。如果想食到夜市風味嘅,係呢度唔會搵到,同樣價位有更多其他好選擇
叫左幾款食物:

宜蘭鹽酥雞滷肉飯: 🆗