(非会员)
2008-02-06 27 浏览
自从当年苏丝黄介绍过呢间铺头之后,便立即去试了一次。各样菜式其本上都只系一般,唯独对乳猪仲有d好评。之后都再去了两三次食乳猪。适逢寻日(年廿九)一行十一人食团年饭,早于一个星期前已打电话订台。并于订台时清楚说明:(1)晚上8点半,(2)订一只乳猪、一只填鸭、十二只寿饱及(2)当晚系可以用DBS信用卡的优惠。点之我地寻晚早十五分钟去到后,首先比人话,你地早左到,点会有台比你。ok,咁我地等,等到8:45终于有台啦。点之点菜时,居然话我地无订到乳猪,而当晚既乳猪又已经卖哂!!! 想揾人解释,等左十分钟先有一个类似经理既人黎,话我地真系无订到,佢地无做漏野,佢地张单明明无写我地有订乳猪!!!! 个类似经理既人后未话仲有小小乳猪,可以做一个烧味拚盘比我地。好,咁你系未唔收我钱先,又话无可能。到点菜时,佢地真系当我地第一次黎食(注:以下所有野我地之前系佢个到系食过,虽不算上好味,但绝对唔系今次咁rubbish):(1) 片皮鸭- 所有白色皮都系痴埋一旧,鸭又细,话佢系片皮,根本就系斩件。(2) 糖糟鱼- 条鱼唔可以再细,细既程度可以话系同大家乐个d蒸鱼套餐条鱼差唔多!! 另外,个汁系只有汁l

(2) 糖糟鱼- 条鱼唔可以再细,细既程度可以话系同大家乐个d蒸鱼套餐条鱼差唔多!! 另外,个汁系只有汁lor.. 平时所见既其他配料(如青红椒)系一粒都无!!

其他送菜,亦都系平平无奇。

好寒酸咁食完餐团年饭,准备拎张dbs信用卡埋单啦,个条类似经理既人居然话寻晚dbs信用卡无优惠!!

真系火都黎埋,打哂电话黎问有无优惠,你话有,我先黎。个条类似经理既人仲够胆叫有拎左信用卡promotion board 比我地睇,好,个到未写住星期一至四适用,假期前夕唔适用lor。咁个类似经理既人先话咁我地照样比返九折你地lor。仲好似我地错哂,佢费时同我地烦咁。

总之一句讲哂,呢间野,永不录用。

呢d完全无customer service,同讲过野唔算数既铺头,大家要小心。